Чим GIOS допомагає Україні сьогодні?

GIOS під час війни

 

Global Innovative Online School – інноваційна онлайн-платформа для вивчення математики та розвитку критичного мислення.

GIOS – український стартап, який було засновано у 2019 році в Києві.

Впродовж трьох років платформа розширилася по всіх куточках України, отримала гриф від МОН та нараховувала 101 тисячу користувачів. Наразі на платформі містяться 18 продуктів, 112+ уроків та 5500+ завдань з математики.

Але після 24 лютого кожний український бізнес переосмислив вектор своєї діяльності й команда GIOS – також.

Попри те, що команда знаходиться в різних куточках світу, робочий процес не припинявся ще жодного дня з початку війни.

Передвоєнне фото 2021 року команди GIOS у Києві

Допомога – у першу чергу

 

GIOS продовжує функціонувати й під час війни в Україні. Керівництвом було прийнято рішення надати безкоштовний доступ до платформи всім охочим вчителям та їх класам для того, аби вивчення математики в школах країни не припинялося.

За перші місяці війни команда отримала 650+ заявок від вчителів математики та їх класів з проханням розпочати навчання на GIOS. Близько 1000 заявок від окремих сімей отримала наша команда та надала 16000+ доступів.

Можливість безкоштовно навчатися на платформі допомогла дітям та вчителям, які були вимушені переїхати закордон або залишилися в окупованих територіях не припиняти навчання.

Найбільш разючий відгук – від вчительки математики з Херсону, яка навіть під окупацією продовжує навчати дітей за українською програмою.

Вчителі – герої нашого часу та воїни на освітньому фронті.

 

Також на базі нашого маркетплейса ми запустили скоординовану допомогу кожному. З’єднуємо тих, хто потребує допомоги з тими, хто має змогу надати її іншому. До нас звернулося понад 1000 людей, яким ми змогли допомогти у складній ситуації.

За воєнні дні ми здобули чимало GIOS-перемог!

 

✅ Засновниця GIOS Наталія Лимонова активно веде бойові дії в цифровому та інформаційному просторі.

Вдалося виступити зі зверненням на Генеральній Асамблеї World Business Angels Investment Forum, де збираються лідери 20+ країн, розповісти про реальну ситуацію та закликати звернутися до своїх урядів та спільнот, підтримати Україну озброєнням, ППО, гуманітарною допомогою.

Ми вже отримали відповіді від членів парламенту Сінгапуру, представників з Індії, Іспанії та Туреччини. Наші колеги вже розпочали надсилати кошти на допомогу армії та гуманітарну допомогу.

✅ Також платформа заблокувала можливість користувачам з Росії та Білорусі відвідувати наш сайт та навчатися на платформі

✅ В перший місяць війни один з наших учнів знайшов диверсійний канал по розповсюдженню поміток. Вже заблокували.

✅ Наші колеги, які знаходяться закордоном активно виходять на мітинги та допомагають нашим громадянам.

✅ 11-14 квітня наша команда на чолі з CEO Наталією Лимоновою відвідали глобальну конференцію підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2022 у Кремнієвій долині (США).

 

Висновки

 

Попри агресію з боку Росії, ми, українці, продовжуємо працювати та створювати інноваційні продукти для всесвіту.

Про GIOS пишуть у закордонних медіа та підтримують по всьому світу. Дякуємо Dealroom.coThe Education OutlookМОН та усім тим, хто підтримує українські проєкти в такий важкий час та розповідає про нас у своїх медіа.

GIOS – глобальна освітня екосистема для дистанційного або змішаного навчання математики та розвитку критичного мислення: для дітей, батьків, вчителів та репетиторів.

Ми робимо математику яскравішою за допомогою інноваційних методологій: інтерактивному навчанню, гейміфікації, адаптації до кліпового мислення сучасних дітей.

На нашій платформі ви можете знайти онлайн-курс з математики з 5 по 9 класи, а також обрати заняття з репетитором.

Підтримуйте нас, підтримуйте українське! Переходьте за посиланням та обирайте репетитора по власних критеріях або онлайн-курс з математики.

Ви можете поділитися статтею в соціальних мережах за допомогою кнопок нижче. Підписуйтесь на сторінку GIOS у Facebook та регулярно читайте цікаві статті на тему математики та ЗНО
Спробуйте безкоштовний урок