Нас рекомендують

1. Гриф від МОН

Міністерство Освіти і Науки України формує і реалізує державну політику у сфері освіти і науки. МОН наглядає за діяльністю навчальних закладів та усіх організацій і установ, що надають освітні послуги. Саме МОН вирішує, чи відповідають вони стандартам. 25 березня 2019 року Інститут Модернизації змісту освіти при МОН офіційно схвалив платформу GIOS і всі навчальні матеріали за адресою gioschool.com для використання в закладах освіти!

2. Меморандум про співпрацю з МОН

30 січня, під час конференції для вчителів математики від GIOS, Ганна Новосад та Nataliya Limonova підписали меморандум про співпрацю. Відтепер, ми маємо офіційну підтримку МОН.

«За допомогою змішаного навчання, ми можемо дати кращі шанси на успіх тим дітям, які не живуть у великих містах і не мають доступу до більших можливостей» – зазначила Ганна Новосад, екс Міністерка освіти і науки України.

3. Підтримка від Інституту Цифрової Трансформації

DTI – це високоефективна платформа для обміну досвідом та взаємодії з широким колом розробників, галузевих експертів, ділових і технологічних партнерів, вчених, дослідницьких організацій та стартапів. Інститут працює з хмарними сервісами, штучним інтелектом, Big Data, кібербезпекою, інтернетом речей.

Місією DTI є стимулювання цифрової трансформації України, ми ж займаємося цифровою трансформацією сфери освіти. Пишаємося відгуком від партнерів і однодумців, дякуємо за підтримку у масштабуванні проекту!

«Всебічно підтримуємо проект GIOS, адже він сфокусований на цифровій трансформації освітньої системи і покращенні навчальних методологій для початкової і середньої школи. Що, в свою чергу, позитивно вплине на рівень освіти в Україні!» – зазначили в Інституті.

4. Рекомендація від STEM-коаліції

Коаліція STEM освіти – це платформа для об’єднання компаній, навчальних закладів, асоціацій, експертних організацій, муніципалітетів та ЗМІ заради підвищення якості STEM-освіти в Україні.

«Цей проект відкриває можливості гідної STEM-освіти всім учням країни, незалежно від місця знаходження, адже GIOS можна використовувати будь-де!» – Чайковська Олена, Голова правління STEM-коаліції України.

5. Підтримка від Інституту Педагогіки

Ми створили GIOS, щоб навіть у найвіддаленіших селах діти мали доступ до гідної освіти. Неабиякий проект, тому вирішили податися на фінансування в рамках програми Горизонт 2020. Це ініціатива ЄС, що виділяє кошти на конкурсній основі на підтримку розвитку і впровадження інновацій.

Під час підготовки отримали лист підтримки від Інститут Педагогіки. Якщо переможемо в конкурсі, Інститут сприєтиме фактичною методологічною допомогою, розповсюдженням інформації серед освітян.

6. Співпраця з Kontora Pi

Це як раз той випадок, коли 1 + 1 = 100! Kontora Pi – це ed-camp з математики, який задумав і реалізував Петро Чернишов. Перший «заїзд» для вчителів відбувся у квітні. Конкурс пройшли 25 найбільш талановитих і захоплених – вони готують дітей до олімпіад, ведуть гуртки і клуби, невтомно шукають способи вчити краще! Всі вони новатори і піонери, багато хто викладає в маленьких містах і селах, а це завдання не з легких. Саме такі педагоги змінюють систему!

Ми підтримали проект, і кожен учасник кемпа отримав доступ до gioschool.com до кінця наступного навчального року, щоб разом зі своїми учнями освоювати інноваційні підходи перевернутого класу і змішаного навчання.

Ви можете поділитися статтею в соціальних мережах за допомогою кнопок нижче. Підписуйтесь на сторінку GIOS у Facebook та регулярно читайте цікаві статті на тему математики та ЗНО
Спробуйте безкоштовний урок