Контора Pi: успішний кейс роботи із платформою

Сьогодні поділимося з вами нашими досягненнями, а якщо точніше, то досягненнями вчителів та учнів, які мали приємний досвід роботи із GIOS в рамках табору Контора Pi. У 436 учнів та 25 вчителів було 2 місяці на те, щоб попрацювати із платформою. Що з цього вийшло? Поговоримо у статті.

Контора Pi – хто вони?

 

Це математична спільнота талановитих дітей та викладачів, які готують розумну націю до успішного майбутнього. Велика увага приділяється саме вивченню математики. Тому в рамках Контори Pi було створено Петром Чернишовим навчальний табір з математики, який має залучити учнів до вивчення предмету.

Метою цього табору є не тільки відпочинок, а ще й навчання, яке неодмінно має бути цікавим. «Заїзд» для вчителів відбувся у квітні. Конкурс пройшли 25 найбільш талановитих і захоплених – вони готують дітей до олімпіад, ведуть гуртки і клуби, невтомно шукають способи вчити краще! Саме такі педагоги змінюють систему!

Квітневий табір для вчителів від Контора Pi

 

В процесі табору вчителям була презентована платформа GIOS, до якої кожен учасник отримав доступ до кінця наступного навчального року, щоб разом зі своїми учнями освоювати інноваційні підходи до вивчення матеріалу та змішаного навчання.

Що з цього вийшло?

 

Після завершення табору вчителі мали потужний інструмент, який добре працює в тандемі із викладацьким професіоналізмом – платформу GIOS. Тож до кінця наступного навчального року вчителі мали змогу разом зі своїми учнями освоювали інноваційні підходи перевернутого класу і змішаного навчання.
Цифри

  • На платформі було зареєстровано 436 учнів та 25 вчителів із різною кількістю учнів (від 9 до 32)
  • 10% учнів спробували пройти весь курс математики за 2 місяці
  • 66 учнів мають середній бал 800 – 999 балів. І є 7 учнів, у яких середній бал 1000 балів (тобто, вони виконали всі завдання всіх пройдених ними уроків без помилок).
  • Середній бал за 1 урок становить 630.58 балів, що є хорошим показником (1000 балів учень може отримати за всі правильно виконані завдання).
  • Майже чверть учнів займались на платформі систематично і опанували весь курс математики за два місяці. Вони отримали досить високі бали.

 

Відгуки учнів у статистиці

 

Після завершення року учні Контори Pi були опитані і ось який статистичний відгук ми отримали про платформу:

1. Майже всім учням сподобалась платформа GIOS – 94,1%

2. Більшість була задоволена якістю та інформативністю відео – 62,7%
3. Більша половина дітей переглядала відео з платформи GIOS на уроках математики – 51%
4. Всі учні Контори Pi мали змогу переглядати навчальні відео з математики вдома – 100%
5. Опорні схеми до уроку допомогли майже всім учням при розв’язанні задач – 79,2%
6. Дітям найбільше сподобалось виконувати завдання у тестовій формі – 62,3%
7. Майже у всіх учні Контори Pi покращилися результати у вивченні математики після проходження уроків на платформі GIOS – 88,7%
Сучасна онлайн-платформа дозволила дітям швидше і з більшим інтересом освоїти завдання різних рівнів. Вчителі відмічають, що прогрес учнів у вивченні математики очевидний, крім того, вони стали самостійніші і відповідальніші. Інтерактивні відео-уроки і яскрава анімація допомогли зосередитися на завданні, а здатність відслідковувати свій результат і отримувати винагороду – змотивувала! Крім того, переглядати успішність можуть не лише учні, а й вчителі. Дуже просто дізнатись хто набрав найбільшу кількість балів та скільки учнів не проходили завдання вдома, вчитель повністю включений у процес та має змогу контролювати його.
“Перед від’їздом на курси підвищення кваліфікації на початку травня, я вирішила “озадачити” своїх учнів, щоб вони займалися самостійно. Більшість дітей пройшли всі уроки самостійно та отримали найвищі бали із всіх учнів Контори PI.” – Яременко Олена Костянтинівна, вчитель Контори PI

Що говорять про нас в інтернеті

 

Відео-відгук учнів Контори Pi про роботу із платформою

 

 

Ви можете поділитися статтею в соціальних мережах за допомогою кнопок нижче. Підписуйтесь на сторінку GIOS у Facebook та регулярно читайте цікаві статті на тему математики та ЗНО
Спробуйте безкоштовний урок