Україна на міжнародній арені: досягнення наших учнів на міжнародній олімпіаді з математики

Команда старшокласників з України взяли участь та зайняли призові місця на міжнародній олімпіаді з математики.

“Цьогоріч учні самі виявили бажання долучитися до змагань і це – позитивна динаміка”, – зазначив Богдан Рубльов під час виступу на онлайн конференції для вчителів математики.

На міжнародній олімпіаді Україна посіла 6 місце у світі та показала найкращі результати серед усіх європейських країн.

Здобутки наших учнів

 

“Наші учні отримали три золоті медалі, дві срібні та одну бронзову. Під час змагання на честь переможців підіймали прапор нашої країни та звучав гімн, а в турнірних таблицях біля їхніх імен гордо значилося — Ukraine”, повідомляє ZN,UA.

Такі результати давно не тішили нашу країну, але цьогоріч олімпіадники показали неймовірні результати, чим зацікавили громадськість та освітян країни.

Міжнародна олімпіада з математики, у який взяли участь наші учні, довела: Україна має талановитих та розумних підлітків. Вітаємо, пишаємося та бажаємо майбутніх перемог!

Український математик Богдан Рубльов
Керівником нашої української команди юних математиків виступив Богдан Рубльов – доктор фізико-математичних наук, Голова журі Всеукраїнської математичної олімпіади та автор курсів для підготовки до олімпіад з 5 та 6 класу на платформі GIOS.

“Зараз ми тиснемо на Міністерство в сенсі визнання наших результатів на міжнародній олімпіаді”, – зауважив Богдан Рубльов на конференції від GIOS.

Адже переможці так і не отримали президентської премії та навіть не отримали привітання від МОН.

Але попри невтішні новини з боку МОН, олімпіадний рух продовжує свою активну працю на чолі з Богданом Рубльовим та боротьбу за визнання.

Підготовка до олімпіад з математики на платформі GIOS

 

 

Олімпіадна математика – складна наука. Підготовка до олімпіад часто виявляється неабиякою пригодою для батьків. Не завжди розумієш, як допомогти дитині вирішити чергову задачу, а тут ще і завдання «із зірочкою».

На платформі GIOS представлені шкільні курси для підготовки до олімпіад для 5 та 6 класу. Програму Курсу Особисто Склав Засновник Школи Symplex Богдан Рубльов – доктор фізико-математичних наук та Голова журі Всеукраїнської математичної олімпіади.

Під час навчання, ви отримаєте:

✔ Понад 100 практичних олімпіадних завдань.

Ці задачі дозволять зрозуміти формат олімпіад. Школяр ознайомиться з видами завдань та спробує знайти рішення, а також побачить свої помилки. Усвідомлення помилок допоможе зробити акцент на конкретній темі та досконало її вивчити.

✔ Готуйтесь до математичних змагань в режимі онлайн.

Це – унікальний шанс у будь-який час, з будь-якого пристрою цікаво готуватися до майбутніх перемог. Дитині не потрібно витрачати час на пересування до репетиторів. Все, що треба – інтернет, гаджет і бажання вчитися.

✔ Ви можете обрати курс із супроводом кращих тренерів країни!

Якщо вам та вашій дитині потрібна додаткова допомога, команда професійних менторів із задоволенням підготують вас до підкорення найвищих вершин! Не потрібно наглядати за кожним кроком дитини – це зробить за вас тренер.

Чому навчиться дитина під час вивчення матеріалу курсу?

  • Вирішувати завдання, що виходять за межі шкільної програми.
  • Самостійно навчатися онлайн.
  • Оцінювати власний рівень знань.
  • Отримає більше знань, ніж під час навчання по книгах.

 

Висновки

Отже, в цьому році наша країна показала надвисокі результати на міжнародній олімпіаді. Попри складний навчальний рік, дистанційне навчання та невтішні результати ЗНО з математики у 2021 році, наші учні змогли отримати призові місця з математики. Це – наша математична перемога!

Олімпіадна математика – наука “із зірочкою”, яка потребує ретельної та уважної підготовки. Ми пропонуємо підготувати вашу дитину на платформі GIOS, навчаючись за програмою, яку особисто склав Богдан Рубльов – “батько” українського руху олімпіадників.

Долучайтеся! Переходьте за посиланням та переглядайте програму курсу підготовки з олімпіадної математики.

Ви можете поділитися статтею в соціальних мережах за допомогою кнопок нижче. Підписуйтесь на сторінку GIOS у Facebook та регулярно читайте цікаві статті на тему математики та ЗНО
Спробуйте безкоштовний урок